8x Mijn Favoriete Eetclean Recepten

Afgelopen zomer maakte ik al eens een lijstje met recepten die ik nog niet in de recepten index heb verwerkt. Maar liefst 38 recepten staan nog niet in de index. En dan te bedenken dat ik sinds het maken van dat lijstje nog steeds nieuwe recepten ben blijven plaatsen zonder ze aan de huidige recepten index toe te voegen. Er kunnen wel 50 recepten ontbreken als ik er zo over nadenk! Shame on me!
Vandaag deel ik 8 van mijn favorieten recepten die nog niet in de recepten index zijn opgenomen. Grote kans dat jij ze nog niet voorbij hebt zien komen!

Waarom zijn er nog zoveel recepten niet terug te vinden in de recepten index?
De index zoals hij nu is, bevalt mij qua opmaak en styling niet zoals ik hem graag zou zien. Mijn huidige layout heeft helaas geen standaard functie hiervoor. Hierdoor kost me veel moeite om nieuwe recepten toe te voegen. Ook stoei ik met de categorieën. Mochten jullie tips of wensen hebben laat dan jouw reactie achter!

De recepten index is één van de redenen dat bij mij steeds vaker het idee kriebelt om mijn layout te vervangen door iets nieuws. Eetclean is sinds de lancering in juli 2014 niet veranderd qua layout. Gek genoeg is mijn leven sinds die tijd enorm veranderd. Belangrijke gebeurtenissen en veranderingen zijn:

  • de geboorte van ons zoontje Seth
  • samen een huis gekocht
  • een nieuwe baan
  • de enorme groei van de site eetclean
  • de lancering van het eetclean maandmenu

En daar mag wat mij betreft weer een nieuwe verandering bij: Wie weet gaat de nieuwe layout voor deze site er in 2017 echt komen 🙂

Omdat het januari is en ik je graag inspireer deel ik bij deze 8 van mijn favoriete eetclean recepten, uiteraard is dit slechts een kleine verzameling van de vele recepten die ik graag maak. Klik op de titel om het recept te openen. Ik hoop dat je er wat lekkers bij ziet om misschien wel op te nemen in jouw favorieten recepten. 🙂

Zoete aardappel Noedels met romige Cashewsaus

Eet clean Gezonde Wafels een super simpel recept!

Tomaat Ei Salade

Ontbijt muffins met 5 ingrediënten..Het recept van..

Quiche met rode ui, rucola en geitenkaas

Gezonde kokosmakronen met 3 ingrediënten

Wrap pizza met geitenkaas en vijgen

MaaltijdSoep met Linzen & Groenten..Het recept van..Amber Alberda

 

Dit waren ze dan, 8 recepten die ik graag eet! Probeer ze eens en laat me weten of jij ze ook zo lekker vindt.

Wil je meer inspiratie of starten met 30 dagen clean eten?
Neem een kijkje bij het inkijkexemplaar van het EETCLEAN MAANDMENU 

In januari ontvang je maar liefst €10,- korting! Van €29,95 nu tijdelijk voor slechts €19,95

eetclean_30_dagen_clean_eten_cover

Liefs Emmy

Eén reactie

Laat een bericht achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2015 - 2018. Created by Eetclean Powered by WordPress.