HET EETCLEAN KOOKBOEK

Wil jij graag gezonder eten met maaltijden die bestaan uit pure ingrediënten? Wil je zonder honger en met een smaakvol eetpatroon afvallen en daarna op gewicht blijven? Het Eetclean kookboek (eboek) is dan perfect voor jou! Ik schreef dit kookboek om mijn enthousiasme en persoonlijke ervaring met clean eten te delen. Het boek brengt inspiratie en motiveert je om een gezond (eet clean) voedingspatroon eigen te maken. Meer informatie over clean eten lees je hier.

In dit boek zijn alle recepten vrij van geraffineerde suikers en tarwe. Veel recepten zijn bovendien vrij van gluten, lactose en koemelk. Ook zijn er meer dan 40 recepten veganistisch. Clean eten kan je goed combineren met het 80/20 principe, waarbij je 80% clean eet en de overige 20% niet clean. Zo kan je in het weekend, op verjaardagen en tijdens feestdagen lekker mee eten. Meer over mijn ervaringen met clean eten lees je hier.

Nieuwsgierig geworden? Hier bestel je het eetclean kookboek voor €9,95 (eboek)

Het Eetclean Kookboek is direct te downloaden. Zodra de betaling is geverifieerd krijg je een mail met een download link.

Ben je benieuwd wat anderen van dit boek vonden? Kijk dan onderaan deze pagina voor de ervaringen.
Ook zijn er twee reviews over mijn Eetclean kookboek geschreven, door Lotta Breed en FoodQuotes.

COVERheteetcleankookboek1

Wat kan je in dit Eetclean kookboek lezen?

 • Wat clean eten is!
 • 60 recepten allemaal met foto!
  (waarvan 15 ontbijt, 15 lunch, 15 diner en 15 snacks)
 • Praktische tips om gezonder te eten
 • Een eet clean boodschappenlijst
 • Een voorbeeld voedingsschema voor een week
 • Informatie over de voordelen van het voorbereiden van maaltijden
 • Informatie over de gezondheidsvoordelen van specifieke voedingsmiddelen bij elk recept.

ISBN 9789082249606‏

Betaalknop eetclean webshop

Let op! Het gaat hier om een e-book, geen fysiek boek. Het bestand wordt geleverd in PDF, dus je hebt geen e-reader nodig om het boek te kunnen lezen.

 • Het beste kan je deze op tablet, laptop of desktop downloaden.
 • Je kan betalen met iDeal of paypal

————————————————————————————————————–
Reacties op het Eetclean Kookboek:

Megan: “Ik heb het ebook gedownload! Wat een goed en leuk boek zeg! 
Gewoon lekkere en makkelijke recepten, hier was ik naar op zoek. Ook leuk die uitleg enzo erbij! Top.”

Yvonne Brouwer: Ik geniet van jouw heerlijke recepten, we koken regelmatig uit jouw boek. Onze kinderen koken ook 1 keer per week en pakken vaak iets uit jouw receptenboek omdat de makkelijk en smakelijk is.”

Renate: “Vanmorgen je e-book gedownload en maar meteen een snelkoppeling gemaakt op m’n bureaublad. Het geheel ziet er zó aantrekkelijk uit, dat ik maar meteen iets ga uitproberen voor het avondeten.
Fijn dat je zo je eigen ervaringen en creativiteit met ons deelt!”

Larissa: ” Sinds een jaar ben ik langzaam mijn voedingspatroon gaan veranderen, namelijk minder geraffineerde suikers en E-nummers te eten (resultaat 7 kg gewichtsverlies). In deze periode ben ik mijzelf zoveel fitter, energieker en vrolijker gaan voelen.  Sinds 2 maanden ben ik mij volledig op het clean eten gaan richten en sport ik 4 keer in de week, wat resulteerde tot 3 kg gewichtsverlies. Hiervoor gebruik ik recepten uit het Eetclean kookboek van Emmy. Ik merkte dat ik meer energie had en mijn kleren gingen beter passen. Momenteel heb ik een doel voor ogen en het clean eten gaat mij hier heel erg bij helpen. Voorheen heb ik vaak geprobeerd af te vallen met als resultaat het jo-jo effect. Door de 80-20 regel die Emmy gebruikt hou je het zoveel beter vol. De recepten van Emmy zijn erg lekker en makkelijk te bereiden. Ik kijk regelmatig op de website voor nieuwe recepten en momenteel ben ik gek op de appel/ei pannekoek met pindakaas! 
Nu ik eenmaal het clean eten en het effect ervan heb ervaren wil ik nooit meer anders!”

Gerrie: Na heel veel jaren last te hebben gehad van buikklachten en gewrichtspijn ben ik er bij toeval achter gekomen dat het ook iets met mijn voeding had te maken. Ik kan namelijk niet tegen gluten en melkproducten. Ik ben gaan zoeken wat ik nu nog kon eten. Toen ik jouw mooie en overzichtelijke kookboek zag, ben ik daarmee aan de slag gegaan.
De uitleg, tips en lekkere eenvoudig te maken recepten voor mensen met een allergie of intolerantie hebben mij erg geholpen om het clean eten uit te gaan proberen. Ik ben begonnen met het ontbijt te veranderen, geen brood meer maar havermout,  was even wennen maar kan nu niet meer zonder warme of koude havermout ’s morgens!
Iedere week maak ik wel iets van jouw lekkere recepten. Mijn favoriet is de spitskoolsalade. Ik voel me nu veel beter de lichamelijke klachten zijn zoveel minder!
Ik heb meer energie gekregen en wat mooi meegenomen is dat ik intussen al 7 kg ben afgevallen. Ik had nooit gedacht dat voeding zo’n invloed op je lichaam heeft. Emmy dit wil ik je graag laten weten. En hoop zo ook anderen met lichamelijke klachten aan te moedigen om op deze manier te gaan eten.”

Rian: Dankzij Emmy en haar kookboek ben ik bewuster en gezonder gaan eten. Ik zal altijd een snoeperd blijven, maar nu op een meer verantwoorde manier. Vele recepten zijn inmiddels uitgeprobeerd en alles smaakt even lekker. Verder goede tips van Emmy gekregen ivm mijn lactose-intolerantie. Dankjewel voor jouw adviezen Emmy!”

————————————————————————————————————–

Eén reactie

Laat een bericht achter!
 • […] Hi! I’m Emmy, psychologist, nutritionist, mindfulness trainer and the person behind http://www.eetclean.nl. My interest in food comes from my hypersensitivity (intolerance) for wheat, dairy and refined sugars. In September 2013 I started to eat clean and then I lost eight kilos. Clean eating makes me feel good in body & mind, full of energy! To share my joy and experience with clean cooking, baking and eating I wrote my own Cookbook: ‘Het eetclean Kookboek’ (Dutch e-book with 60 recipes available on my website: http://www.eetclean.nl/eboek/) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2015 - 2018. Created by Eetclean Powered by WordPress.