Hoe download ik het eboek?

Heb jij het Eetclean Kookboek gekocht en lukt het je niet om het eboek te downloaden? Lees dan onderstaande toelichting.

Hoe download ik het eboek na de betaling?

Het Eetclean Kookboek is direct te downloaden. Zodra de betaling is geverifieerd krijg je een mail met een download link.

Je ontvangt 2 verschillende emails (zie afbeeldingen hieronder) waarmee je het eboek kan downloaden door op de link in de email te klikken.

  1. Na de betaling ontvang je automatisch een email waarin de bestelling wordt bevestigd. Het onderwerp van de email is ‘Je Eetclean bestelling is voltooid, download je bestanden. Geen email ontvangen? Controleer je map met ongewenste emails.
  2. Open de email en klik op de link ‘het-eetclean-kookboek.pdf ‘ achter ‘Download’ om het eboek te downloaden. Zie de afbeelding hieronder.
  3. Je kan het boek downloaden en als pdf opslaan. Let op: Je kan het eboek een beperkt aantal keer downloaden. Het beste is om het boek eerst op een pc of laptop te downloaden. Om het eboek op telefoon of tablet te kunnen bekijken heb je een PDF reader nodig. Hoe download ik het Eetclean Kookboek?

Ook via onderstaande email (met het onderwerp ‘Uw Bestelling” kan je het eboek downloaden. Klik op de link in de email, zie de afbeelding hieronder.

7686312d-4444-4510-a2b4-25ce625a8b22

Je ziet een pagina met Bestelling gegevens, klik daar op de groene tekst ‘Download bestand: het-eetclean-kookboek.pdf.’ Het eboek wordt gedownload in uw webbrowser. Zie de afbeelding hieronder. Het pdf bestand wordt weergegeven wanneer je dit bestand opent. Vergeet niet om het pdf bestand op te slaan!

cb779853-7537-4621-aaa7-4b65c04bc839

Copyright © 2015 - 2018. Created by Eetclean Powered by WordPress.