Over Emmy

Minneboo Fotografie

Welkom op mijn site!

Hoi! Ik ben Emmy, auteur, natuur voedingsdeskundige en oprichter van eetclean.nl.

In 2014 schreef ik Het Eetclean Kookboek, na een jaar clean eten. 

Starten met clean eten was voor mij één van de grootste positieve veranderingen in mijn leven. Ik ontdekte hoe je eenvoudig gezond en lekker kan koken. Het bracht mij meer energie en ik viel ruim 8 kilo af. Deze ontdekking wil ik delen met anderen!

Inmiddels ben ik mama van een prachtig kindje. Het moederschap brengt zoveel vreugde, maar ook meer drukte in je leven. Dit kan gezond eten en voldoende bewegen lastig maken. Ik weet tevens hoe moeilijk het kan zijn om te beginnen met het aanpassen van je eetgewoontes.

Daarom help ik je met mijn 30 dagen maandmenu en het Eetclean kookboek. Zodat jij kan ontdekken hoe fijn het is om je gezond en fit te voelen! 
Met de praktische recepten (eenvoudige ingrediënten) en de dagmenu’s kun jij  je de verandering om zetten in goede gewoonten.

Voor vragen of samenwerking kun je contact met me opnemen!

liefs-emmy

 
 
 
 
 
Fotografie Nicole Minneboo 

3 Comments

Laat een bericht achter!
  • Ik wilde alleen even doorgeven dat ik jouw recepten fantastisch vind. Bedankt voor het delen! Lieve groeten, Fatima el Habsi

  • Hai! Wat een ontzettend leuke en lekkere recepten! Vandaag de kokos aardbeien taart aangepast naar een kokoskaki variant! Mijn zoontje is vandaag 8 geworden en was er ontzettend blij mee! Tot de laatste kruimel op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2015 - 2018. Created by Eetclean Powered by WordPress.