Winactie #3 Eetclean Maandmenu

Wil jij Eetclean Maandmenu winnen?

Heel goed nieuws! De derde en laatste winactie van deze maand gaat vandaag van start. Ik geef maar liefst 3x het EETCLEAN MAANDMENU t.w.v. €29,95 weg. Met mijn maandmenu bied ik een compleet menu voor maar liefst 5 weken. Iedere dag bestaat uit een pagina met een ontbijt, lunch en diner. Alle ingrediënten, bereiding en foto’s van het gerecht staan erbij. Mocht je nieuwsgierig zijn, er is een gratis inkijkexemplaar! Onderaan deze blog lees je hoe je mee kan doen en hoe je toegang krijgt tot het inkijkexemplaar.

Wat kun je verwachten van het maandmenu?

Het Eetclean Maandmenu

Dit is een eboek (pdf) dat bestaat uit:

 • 30 dagmenu’s + 5 bonus dagen
 • 5 complete weekmenu’s
 • 5 complete boodschappenlijsten
 • Ruim 100 verschillende maaltijden
 • 18 nieuwe recepten
 • Gezond en gevarieerd!
 • Praktisch en haalbaar door slim te koken
 • Ook geschikt voor vegetariërs of veganisten

Reacties van anderen op het Eetclean Maandmenu

Larissa: Een paar jaar gelden was ik al fan van Emmy haar recepten en het Eetclean kookboek. Deze probeer ik dan ook regelmatig uit. Vooral de salades en appelpannenkoek ben ik enorm fan! De recepten van Emmy zijn erg lekker en makkelijk te bereiden. Nu ben ik het 30 dagen menu aan het proberen en dit is echt heel fijn. Vaak weet je niet wat je aan goede tussendoortjes en maaltijden kunt eten (voor de hele week). Dit boek geeft je een goede basis om hiermee aan de slag te gaan en je kunt super veel variëren. 

Tamara: Ik ben helemaal verrukt. Dit is hoe ik wil eten. Andere menu’s die ik gevolgd heb (zoals ooit Sonja Bakker) bevatten vaak zoveel ingrediënten die ik niet wil eten (suikers/zoetstoffen) of juist zoveel moeilijke ingrediënten waarvoor ik stad en land af moest zoeken. Maar dit is top! Echt mijn grote complimenten!!

Lotta: Het Eetclean Maandmenu is een praktische methode om in een maand tijd meer balans te vinden in je eetpatroon. Emmy voorziet je stapsgewijs van praktische tips waarmee je ook na het maandmenu slimmere keuzes kan maken. Het is duidelijk te zien dat er goed is nagedacht over het menu en veel recepten zijn ook makkelijk aan te passen op persoonlijke keuzes (bijv. vegan, glutenvrij). Deze voedzame recepten zijn een plezier voor je smaakpapillen én je lijf. 

Ronald: Eetclean.nl is m’n favoriete foodblog/site. De recepten spreken me altijd aan: eenvoudig, makkelijk te bereiden en zeer smaakvol.
Normale producten op een goede manier gecombineerd, waardoor het zeer bijzonder smaakt. Soms koop je een kookboek en plak je een post-it bij wat je wilt gaan maken. Bij het eerste kookboek had ik bijna overal een post-it geplakt. Dus toen het 2e werd gelanceerd, wilde ik het direct hebben.

Hoe kan je het maandmenu winnen?

Iedereen kan met deze winactie meedoen:

 1. Like mijn FB pagina of schrijf je in voor het gratis inkijkexemplaar. Inschrijven kan hier.
 2. Laat in een reactie weten dat je mee doet.

Volgende week maak ik de winnaars bekend. Meedoen kan tot en met 31 januari!

Wil je niet wachten tot ik de winnaar bekend maak? Tijdelijk geef ik maar liefst €10 euro korting. Bestellen kan hier. En ook dan kan je meedoen met de winactie. Mocht jij het maandmenu vanaf vandaag bestellen dan krijg je als winnaar het geld terug. Vermeld in je reactie dat je al in het bezit bent van het maandmenu.

* Digitaal verkrijgbaar in PDF formaat, geschikt voor PC, Laptop, Tablet en Smartphone met pdf reader of iBooks
* 30 dagen niet goed geld terug garantie!

 

 

23 Comments

Laat een bericht achter!
 • Het maandmenu winnen is een prachtige manier om te kijken of ik.goed met de recepten uit de voeten kan voordat ik het boek aanschaf. Ik merk dat ik wel wat ” sturing” nodig heb wat betreft goede ideeën voor de hoofdmaaltijden op een dag…om zo.niet te snel in een makkelijke maar minder cleane maaltijd te vervallen. Ik wil met clean eating graag wat gewicht verliezen en me minder “opgeblazen” voelen.

 • Wauw hier waag ik heel graag een kans op! Ik ben al goed op weg maar kan nog genoeg hulp gebruiken bij gezonder eten!

 • De preview heeft me al erg enthousiast gemaakt! Gezond eten is zoveel makkelijker met goede en lekkere recepten. Smaakt naar meer!

 • Leuk ik maak heel graag kans! Ben met een dieet al meer dan 10 kilo afgevallen maar wil graag aan de hand van gezonde voeding de laatste 5 kilo afvallen. Het maandmenu zou mij daarbij enorm helpen!

 • Dit zou me zoooo helpen om eigenlijk een gezond gewicht en een fit gevoel te bereiken. Het is voorheen alleen tijdelijk gelukt en ik hoop met clean eten mijn basis eetpatroon aan te pakken!
  Ik doe heel graag mee met de winactie

 • Ik doe mee! Vanaf maandag ga ik weer sporten om mijn zwangerschap kilo’s kwijt te raken, en ben zoekende naar mijn voeding dus dit komt goed uit!

 • Ik heb al langere tijd gezondsheidsproblemen. Eindelijk hebben ze wat gevonden. Helaas problemen met mijn schildklier. Het is voor mij van groot belang dat ik zo clean en gezond mogelijk eet. Ik kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Het lijkt me daarom heel leuk om dit te winnen en hopelijk helpt het me ook!!

 • Ik doe zeker en vast mee.Dit zou mij heel hard helpen om fitter en gezonder te leven. Hopelijk een goede start voor 2017. ??

 • Ik wil dolgraag mee doen. Ik worstel al een tijdje om die laatste zwangerschapskilo’s eraf te krijgen.
  Na wat googlen ben ik op jou fantastische site uitgekomen. Heel inspirerend. Dus dat boek lijkt me ook heel inspirerend en ondersteunend om een nieuwe weg in te slaan. Ik ben mee!

 • Ik doe mee! Ik kwam via google op je site, omdat ik steeds zo’n opgeblazen buik heb en mijn eetpatroon wil aanpassen. Maar met twee kleine kids en een huishouden erbij, weet ik gewoon niet waar ik moet beginnen :(. Hopelijk kan jouw maandmenu mij daarbij helpen. Je recepten spreken mij in ieder geval erg aan. En nu duimen maar ;)…..

 • Zou dit heel graag is proberen. Hier thuis denken ze nog steeds dat heel gezond eten niet lekker is. Dus misschien dat ze het met zo’n lekker menu 30 dagen anders gaan zien.

 • Ik doe heel graag mee om dit te winnen! Ik ben de laatste tijd een beetje inspiratieloos. Met fit boek hoef ik niet meer iets zelf te verzinnen. Lijkt me super!

 • Wauw wat leuk!
  Ik heb die van de foodsisters ook gedaan! Ben benieuwd welke nieuwe en vernieuwende dingen hierin staan.
  En van gezonde kookboeken kan je nooit genoeg hebben!

 • Geweldig, leuk dat je dit doet en 3 mensen blij gaat maken en hun leven qua eten een stuk makkelijker gaat maken. Ik zou wel willen winnen. Dit omdat ik een half jaar geleden te horen kreeg dat ik een vertraagde schildklier heb en sinsdien 20 kilo ben aangekomen en dat maakt mij heel erg ongelukkig, maar kom er beetje bij beetje bovenop. Ik kan dit eetcleanboek heel handig gebruiken om van mijn kilo’s af te komen en zo weer zin te krijgen om nog gezonder te gaan eten en gezond te koken. Dat steuntje in mij rug heb ik wel nodig. Ga zo door met al dat positieve en al dat lekkers (gezond) 🙂 ik hoop dat ik win, net als de rest die het graag willen.

 • Geweldig, leuk dat je dit doet en 3 hele gelukkige mensen blij gaat maken en hun helpt om verder te komen in hun voeding, blijheid en van hun kilo’s af te komen. Ik zou graag de eetclean boek willen winnen. Dit omdat ik een halfjaar geleden te horen kreeg dat ik een vertraagde schildklier heb en ben 20 kilo aangekomen. Ik heb dit staps gewijs moeten verwerken en ben nu op het punt om op een lekkere en gezonde manier van de kilo’s af te komen en prettig in mijn vel te zitten. Een steuntje in de rug zal super zijn. Ik hoop te winnen net als de rest die het graag willen. Ga zo door met al het positieve en al het gezonde/lekkers.

 • Helaas helaas pindakaas… Ik heb geen Facebook en kan dus niet meedoen met de winactie ?
  Daarom eerst het inkijkexemplaar maar aangevraagd ? Greetz Joke

 • Ik doe mee als dat nog kan! Met beide een baan van 40 uur en de wens om gezonder te eten en daardoor af te vallen. We sporten al minimaal 2x per week, dat is het probleem niet. Voeding moeten we aanpassen, maar hoe?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2015 - 2018. Created by Eetclean Powered by WordPress.