Wrap pizza met geitenkaas en vijgen

Wrap pizza met geitenkaas en vijgen

Wanneer ik zin heb in een pizza die snel klaar moet zijn dan kies ik er meestal voor om een wrap te beleggen als pizza. Zo deelde ik al eens deze wrap pizza met tonijn. Vandaag deel ik een extra lekkere combinatie: Wrap pizza met geitenkaas en vijgen.

Het voordeel van een wrap is dat je zo sneller een pizza klaar maakt. Mocht je wat meer tijd hebben dat je ook je eigen pizza bodem maken van spelt. In mijn gratis mini eboek deel ik het eenvoudig recept. Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang het gratis.

Recept Wrap pizza met geitenkaas en vijgen

IMG_4723

voor 2 porties

Ingrediënten:

  • 2 wraps
  • smeerbare geitenkaas
  • 100g geitenkaas stuk om te verkruimelen
  • 1/2 gele paprika in stukjes
  • 4 handjes rucola
  • 1 kleine rode ui gesneden
  • 3 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • 5 vijgen (gedroogd of vers) in tukjes
  • 1 theelepel tijm

IMG_4722

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Besmeer de wrap met de smeerbare geitenkaas. Strooi hierover tijm. Beleg daarna met de overige ingrediënten.
  3. Leg de wrap voor 5-7 min in de oven tot de geitenkaas iets gesmolten is.

Tip: Bewaar extra rucola en paprika apart om na het bakken over de pizza te doen.

Eet Smakelijk!

Ik vind het leuk om jouw creatie terug te zien op social media. Vergeet niet om mij te taggen!
@emmyeetclean (Instagram) of @eetclean (Facebook)

IMG_4728

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2015 - 2018. Created by Eetclean Powered by WordPress.